.>.>.>.<.<.<

Image and video hosting by TinyPic

 
 
Pogledajte owaj wideo… kazu da je montirano, i da Tom ne place stwarno… ne znam, i makar i da nije stwarno, meni suze samo sto nisu krenule… I gledam sto puta wideo i ne znam… koji jebeni osecaj, ne mogu da opisem koliko sam u tom trenutku pozelela da sam uz njega, koliko je strasnih misli proletelo mojom glawom…. Swasta sam pomislila, kako mu je tesko, kako je slawa isuwise opasna, i da iako zeli, ne moze da se izwuce iz tog zacaranog kruga showbiznisa… Lupam, a plus on ne place… Ali eto koliko me obican wideo powredjuje… Ma taj osecaj je bio newerowatno jak, sta reci kad su mi zamalo suze potekle… Tom, Boze zasto se wezujem?! Ali taj ubijajuci pogled… Znam da je skroz bezweze sto me owakwe namontirane sitnice rastuzuju, pa eto, mozda sam stwarno emos, i ako se twrdoglawo odupirem tome… I ako je njemu tesko, ili Billu, Gugiju & Georgu… swejedno, istowremeno je i meni tesko.. Mozda zwuci nerazumljiwo, ali zamislite da je tesko nekom clanu wase porodice (ne daj Boze), ili nekome ko wam znaci… E tako bi bilo i meni.. Uzasno… I ne zelim wise da razmisljam o owome, ne zelim da gledam taj wideo… ne zelim nista sto je ruzno… I ne zelim da se prepustim swojim sumnjama, nisam tuzna jer necu dopustiti da budem….
Wolim TH, makar i da se to mnogima ne swidja, i makar da me wec roditelji proganjaju kad cu da prestanem da ih slusam, uporna sam i kazem NIKAD!!! Nikad nikad i NIKAD!!!… Huuh… umorih se od swega…
TH = JA… i tacka….
Juce sam pisala owo, kad sam widela taj wideo… a sad ne znam sta bih pisala… Umorna sam, ceo dan bila u gradu…
Wolim was…

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

23 komentara

  1. bas sam pre par dana gledala taj wideo!! meni se sve cini da place o.O ne znam sto ali kad bolje pogledam pa sta drugo radi?! mislila sam prvo da se smeje ali kad su ponovili taj deo par puta videla sam da su mu oci natecene i..cela faca .. :S

  2. jaooo a ja sam ti nesto sjebana zbog th-a…….opet pocinjem sa depresijom :'( zapravo ni ne znam sta osecam, imam neke leptirice u stomaku .ne znam ni ja kako da opisem taj osecaj.

  3. e znas sta, jedwa cekam da se widimo (nadam se u skorijoj buducnosti) pa da te premlatim…. znaci kako mozes tako nesto da odwalis?!
    a ja tebe kao nisam pre smarala za one slike… 🙁 jao ne zelim da se prisecam…

  4. ne znam zasto tako mislis… ali ok…
    i samo da znas, NE SMARAS ME… ne znam…
    umorna sam da se prawdam, ne znam zasto to mislis… uwek sam wolela da se druzimo…
    pa… kako hoces, ja sam jos raspolozena za druzenje… kiss…
    VTP!

  5. th4immer pa mozxda i ne place… ne znamo… jao sad cu ja da ga prostudiram jos malo… pa cu wam reci….
    ma ja sam juce kad sam legla da spawam opet plakala… bolje da i nisam widela taj wideo… nista wise ne znam..

Komentariši